Preguntes Freqüents

Qui ha d’utilitzar Go.Data?

Go.Data està dissenyat com una eina flexible per a la recollida de dades de camp, centrada en dades sobre casos i contactes, inclòs el seguiment de contactes. Els usuaris inclouen gestors de dades, epidemiòlegs de camp, traçadors de contactes i gestors de respostes.

Go.Data és lliure d’utilitzar?

Sí, Go.Data es distribueix gratuïtament per utilitzar sense cap cost. Podeu trobar els termes d’ús i l’Acord de llicència de programari dins de l’eina. Go.Data es va dissenyar des del primer moment com una eina que es pot distribuir amb barreres mínimes per a l’adopció.

Com faig servir Go.Data?

Go.Data es pot instal·lar com a programari autònom que s’executa en un PC o es pot instal·lar com a instal·lació del servidor. Una instal·lació de Go.Data pot emmagatzemar múltiples brots. Admet diversos usuaris concurrents que col·laboren junts. El model de seguretat permet assignar rols i permisos granulars als usuaris. A més, Go.Data té una aplicació per a telèfons intel·ligents opcional per a Android o iOS, i quan es connecti l’aplicació mòbil al cas d’instància Go.Data i les dades de contacte estaran disponibles a l’aplicació mòbil Go.Data al telèfon o la tauleta.

Quin sistema operatiu suporta Go.Data?

Go.Data s'executa en entorns Windows, Linux i Mac OS. L’aplicació mòbil està disponible per a Android i iOS.

Què puc fer amb Go.Data?

Go.Data se centra en la investigació de brots i la recollida de dades de camp. Go.Data no es basa en una malaltia o país determinat i es pot adoptar fàcilment per a determinats casos de resposta al brot. Els usuaris amb permisos adequats poden configurar la durada del seguiment, ajustar les dades de referència i dissenyar qüestionaris per a la investigació de casos, el seguiment de contactes i les dades de laboratori. Els usuaris també poden crear relacions de cas-cas i cas-contacte i construir cadenes de transmissió. Go.Data és una eina multilingüe amb àmplies funcions per a la importació i exportació de dades.

Qui va desenvolupar Go.Data?

Go.Data ha estat dissenyat i desenvolupat per l’OMS en col·laboració amb les institucions associades de GOARN. Es basa en l'experiència prèvia de l'OMS i els socis en disseny, desenvolupament i implementació d'eines de recollida de dades de camp.